After School

 

Crește frumos After School   își deschide ușa magică pentru un program ‘altfel’, unde copiii să se simtă cu adevărat ‘acasă’, unde să învețe să devină autonomi, să-și exprime nevoile și să-și antreneze inteligența emoțională.

 

Învățarea la Crește frumos se bazează pe colaborare, blândețe și orientare către nevoile și interesele fiecărui copil. Ne propunem ca parteneriatul cu părinții să stea la baza activității noastre și împreună să creștem o generație de adulți responsabili, cu stimă de sine crescută, independenți dar, mai ales, fericiti!

Toate activitățile la After School Crește frumos  sunt presărate cu informații de cultură generală, folosim o metoda integrativă de studiu prin joc și joacă, astfel încăt să nu se creeze presiunea studiului ci să stimulăm dorința de cunoaștere.

Punem accent pe:

 

Cum arată o zi la Crește frumos

  • preluarea copiilor de la scoala, sosirea la Creste frumos. Firma de transport cu care colaboram are microbuze specializate pentru transportul copiilor.

  • masa de pranz.

  • jumatate de ora de relaxare, pentru cei mai mici sau cei sare simt nevoia, somn.

  • teme, sub supravegherea unui invatator

  1.  
  • gustare si joaca

  • ateliere

  • pentru programul lung, urmeaza joca impreuna cu personalul calificat al centrului

Taxa de înscriere (taxă pentru consumabile), se achită o singură dată la început de an școlar: 600 de lei 

Program scurt 11:30 – 17:00: 1740 de lei/lună (include transportul, efectuarea temelor, atelierele creative) se adaugă masa  

Program lung 11:30 – 18:45: 1840 de lei/lună (include transportul, efectuarea temelor, atelierele creative, jocurile recreative) se adaugă masa 

Masa de prânz + gustare: nu se achită dacă copilul lipsește și se anunță până la ora 8.00

Aici copilul tau creste frumos! Nu ezita să ne contactezi și să ne vizitezi, te așteptăm cu mare drag!

Discount-uri oferite:

  • 10% reducere din taxă în cazul participării fraților (costurile de masă și cele aferente activităților extra se achită integral)